Hoe kiest u de juiste Apple AirPods?

Airpods pro case kopen

In 2011, toen de AirPods voor het eerst werden geïntroduceerd, merkte ik op dat ze eruitzagen als goedkope koptelefoons met een behuizing en een ingebouwde microfoon. De nieuwste modellen zien eruit als dure koptelefoons met een behuizing en een draadloos circuit. Maar het meest in het oog springende verschil is dat de AirPods pro case kopen een batterij toevoegen aan de hoofdtelefoon, waardoor hij lichter en kleiner is dan de meeste hoofdtelefoons.

Microfoon

Misschien wel de krachtigste en nuttigste functie die hij biedt, is de ingebouwde stereomicrofoon. De ingebouwde microfoon bevindt zich aan de onderkant van de hoofdtelefoon, ervan gescheiden door een lichaamsband. Er is echter een extra microfoon ingebouwd in de hoofdtelefoon, die zich aan de buitenkant van de hoofdtelefoon bevindt. Deze extra microfoon wordt alleen gebruikt wanneer de hoofdtelefoon wordt gebruikt met een apparaat dat is uitgerust met een microfoon of wanneer de handset is ingebouwd in de hoofdtelefoon.

Apple heeft ingezien dat er behoefte is aan een beter microfoonontwerp en heeft wat huiswerk gedaan. Ze hebben een interne oormicrofoon ingebouwd die Near Field Capable (NFC) is en een externe oormicrofoon die compatibel is met het Small User System (SOS). NFC is een draadloze technologie, terwijl SOS een Bluetooth-standaard is die gegevens overdraagt tussen apparaten die compatibel zijn.

Draadloos Gebruik

Door NFC en Bluetooth te combineren, maken de AirPods het gemakkelijk om een headset met beide te gebruiken. De AirPods zijn een uniek apparaat, maar ze zijn erg populair bij piloten en andere professionals die hun handen vrij moeten hebben. Er is mij zelfs verteld dat de AirPods de voorkeur genieten boven de standaard headsets, omdat ze gemakkelijker op hun plaats te houden zijn en beter zijn in het onderdrukken van geluid.

Op dit moment worden de AirPods het best gebruikt met vluchtsimulatieapparatuur en telebewakingssystemen. De reden hiervoor is vrij eenvoudig. De meeste vluchtsimulatoren en telebewakingssystemen monitoren zeer basale geluidssignalen. activeren geluidsalarmen, en gaan dan verder met het monitoren van de geluidssignalen om te bepalen of er een probleem is. Maar deze basisfunctie is goed voor de AirPods, omdat deze apparaten geen ingebouwde audiobewakingsapparatuur hebben. Een FlightSim-systeem zou de cockpitaudio kunnen controleren, maar dat is het wel zo’n beetje. Telebewakingssystemen zouden gegevens kunnen vergelijken over een probleem met vliegtuigdiensten. Maar dit zouden vergelijkingen van gegevens zijn, geen monitoring.

Monitoren met de Airpods

Als je echter veel hebt gemonitord met dit soort apparaten, zul je blij zijn te weten dat de AirPods kunnen worden gebruikt voor handsfree bediening. Dit is vooral handig als je in een vliegtuig vliegt. De reden: in de meeste gevallen zal een instructeur het vliegtuig besturen, dus handsfree bediening met een oortje is veel beter dan vliegen met oordopjes op.

Zorg ervoor dat de luidsprekers energiezuinig zijn, zodat ze merkbaar minder stroom verbruiken. Vermijd overgeconstrueerde hoofdtelefoons die de geluidskwaliteit sterk kunnen dempen en de levensduur van uw hoofdtelefoon kunnen verkorten.

Het is belangrijk om luidsprekers te kiezen die geschikt zijn voor uw behoeften, maar ook om merken te kopen die ze aanpassen aan uw omgeving. Hoewel draadloze Bluetooth-hoofdtelefoons steeds populairder worden, moet u ervoor zorgen dat u een toestel kiest dat goed functioneert in de ruimtes waarin uw kinderen zich begeven.

Schakel het automatisch koppelen van Bluetooth headsets met uw computer of laptop uit. Als u dit inschakelt, verwacht dan dat u uiteindelijk meer dan één apparaat met uw computer wilt verbinden, en dus meer dan één activiteit tegelijk wilt doen.