Visuele communicatie

Visuele communicatie

Visuele communicatie

Mensen lezen niet graag door lange tekst of moeilijk te begrijpen verhalen. Als dat voor u het geval is, zijn er een paar manieren waarop u kunt proberen uw boodschap op een visueel aantrekkelijke manier over te brengen.

Voor een brochure kunt u proberen te communiceren met een grafische weergave van een knop door deze linksboven in uw brochure te plaatsen. Een knop met een reeks kleine klikjes, de een na de ander, geeft aan dat uw bericht erg belangrijk en urgent is. Je kunt de knop ook in het midden van een vak met andere tekst laten staan, waardoor de indruk wordt gewekt dat die boodschap heel serieus is. Ja, je moet een ontwerp zorgvuldig selecteren, want dit is echt een digitaal project. Laten we het volgende voorbeeld gebruiken: een consument probeert een sportwinkel te vinden om een ​​nieuw paar hardloopschoenen te bestellen. In plaats daarvan slaagt ze erin om 500 dollar te winnen in een schadevrij loterijspel en wint ze een nieuwe sportschoen, ook al heeft ze deze loterij niet gewonnen.

Voor een bedrijfswebsite kunt u een grafische weergave van een dvd gebruiken met behulp van Flash-videotechnologie. In plaats van dat de cliënt achter haar computer zit (wat een erg ongemakkelijke positie is om voor langere tijd in te zitten), geef je een nieuw en gebruiksvriendelijk gevoel, terwijl je haar precies laat zien waar je wilt dat ze aan denkt : een dvd met foto's die u zojuist hebt gemaakt. Mensen zullen veel van je site houden. En het is zo logisch om dit soort trucjes uit te halen, omdat zoveel surfers het internet voor velerlei doeleinden zijn gaan gebruiken en een groot aantal van hen houdt er ook van om films op het net te kijken.

Een andere optie is om een ​​afbeelding van een grafische weergave van een boek te gebruiken. Als mensen er hun passie van maken om boeken te verzamelen, dan zullen ze dol zijn op de websites (evenals de illustratie zelf) van uitgevers. De illustratie van een catalogus zal een idee van schoonheid zijn, dat in de grafische publicatie kan worden verwerkt.

Dit soort visualisatie bevat veel meer functies dan dit, maar door er een paar correct te krijgen, zijn opmerkelijke resultaten gemakkelijk mogelijk. Door digitaal gebruik te maken van illustraties geeft u de informatie die uw klant nodig heeft. Dat zal de reden zijn waarom uw bedrijf een succes wordt, omdat u uw boodschap op een visuele manier overbrengt.